Bindweefselmassage Gezicht


Bindweefselmassage Gezicht

Een bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Deze massage is zeer geschikt om rimpels en fijne lijntjes laten vervagen, de huid een gezonde gloed te geven (doorbloeding stimuleren) en de verslapte huid verbeteren.

Door stevige massagegrepen in het bindweefsel wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Door de bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd waardoor de huidconditie sterk wordt verbeterd.

Met deze massage worden onder andere de volgende effecten bereikt:
– Verbetering van de huidconditie
– Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
– Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
– Opheffen van onderhuidse verklevingen
– Opnameverbetering van werkstoffen
– Stimulering van de doorbloeding
– Verbetering van de huidstructuur en huidteint


Behandelfrequentie

Door samen af te stemmen wat jouw wensen zijn en naar jouw huid te kijken, maken we samen een behandelplan. Meestal zijn er zes tot twaalf behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect. Een kuur bestaat meestal uit 2/3x per week bindweefselmassage gedurende twee weken, met daarna een rustpauze van twee weken (de massage werkt in deze weken nog door). Hierna weer twee weken, 2/3x per week behandelen. Wel maken we een behandelplan op maat, hierin kijken we per persoon hoeveel behandelingen er nodig zijn.

Om het effect te onderhouden wordt aangeraden om het 1x per 6/8  weken terug te komen of te combineren met een andere gezichtsbehandeling


Tarieven

Introductie Bindweefselmassage (30 min) €20,- (*eenmalig bij eerste behandeling)
Bindweefselmassage gezicht (45 min) €49,95
Bindweefselmassage gezicht 6 behandelingen €270,-
Bindweefselmassage gezicht 8 behandelingen €365,-
Bindweefselmassage gezicht 12 behandelingen €560,-